pondělí 6. července 2015

06_ první výletní sobota

Tak se probouzím ze včerejší mírné kocovinky. Je 9 hodin a my za chvíli vyrážíme na výlet. Dávám si klasickou snídani - chleba s nutelou.

Bereme trotro a vyrážíme. Máme erbrony trotro, jak by řekli místní (jen běloši)


Cestou vidím něco, co si zaslouží fotku. Dámy? 


Vystupujeme a jdeme asi 15min džunglí. Je to opravdová džungle, krásná, čistá. Zkusím nahrát video. 



 Konečně jsme u vodopádu. Není tak velký jak jsem čekal, ale je fajn. Spíš mě překvapují děcka. Je to tady jak ve školce. Ale mají z nás velkou radost, tak s nimi skotačíme.


Samozřejmě jsme se taky koupali. Bylo to příjemné. Přeci jenom nám bylo dost teplo.


Chtějí se hrozně fotit, tak proč jim to nedopřát.



Tak jsme s koupáním skončili a přemýšlíme jak se dostat nahoru nad vodopád. Nejde to. Je to opravdu prales. No, co se dá dělat. Tak pojedeme domu. O kousek dále potkáváme nějakou skupinu černochů. Dáváme se s nimi do řeči a oni nás zvou na pravou pralesní grilovačku. Jsou to evidentně lidi z lepších krajů. Všechno mají důkladně připravené a organizované.



Jsou to opravdu fajn lidé z nějaké organizace. Dělají pro děti takovéto výlety. Tak s nimi trávíme půlku dne. Já si hlavně hraji s dětma. Jsou úžasné.


A samozřejmě nesmí chybět hromadná fotka.


Pomáháme jim zbalit věci a odnést k autům. Pak taky jedeme domů.

No je sobota. Takže se půjde na párty. Jdeme do města. Vybíráme podnik Shisha Lounge. No začíná se zdražovat. 10 cedi za pivo (50kč), ale je konečně točené. Pak jdeme do místního klubu. Vypadá skoro jako kluby u nás. Ale malý panák tu stojí 10 cedi (50kč), což už moc levné není. Ale chceme to tu vyzkoušet. Párty je zas skvělá. Všichni jsou hrozně přátelští a chtějí s námi tancovat. Je s náma i holčina z Německa (erbrony girl) a ta se nemůže dopočítat kolik měla návrhů na sňatek. 

Dneska byl opravdu příjemný den.








1 komentář:

  1. To už je jiná káva. Děti jsou všude stejně fotogenické. A tanečky? Zbyňďo, to je jejich doména. Mají to holt v krvi. Úžasná je nabídka penisů! To je tržní mechanismus v praxi! :)

    OdpovědětVymazat